si prezinta multe, multe aspecte....

joi, 22 ianuarie 2009

geniu ascuns

a fost geniu, dar s-a ascuns.

acum o luna, o luna juma' cupilu facea cu bucurie pa-pa, ta-ta toata ziua, pa-pa-pa-pa adica bagati potol, ma-ma mai rarut, dar era.
ei bine, acuma nada! nu mai vrea sa faca pa-pa, nici din gura, nici din mana. se uita la tine cum iesi pe usa ca da, mare lucru, pleci, si?
sincer m-am ingrijorat. dintre 'achizitiile' anterioare mai stie cum face catelul , aude afara latrand si incepe si el am-am-am. dar obsedantul ta-ta-ta-ta nu mai aparea. ba-ie a cam disparut si el. mai ramasese beblusheza, vorbeste mergand singur carand jucarii de-a lungul si latul livingului sau 'citind' de pe tubul de crema al lui mami

Azi am descoperit geniul ascuns. se straduia sa ajunga la niste tuburi de medicamente puse strategic in afara razei de actiune a macaralei. se straduie ih-ih-hiii nu ajunge. dupa care se intoarce spre mine, ma priveste gales in ochi si cu un glas cristalin de copil incepe ma-ma-ma-ma si imi vine in brate, si apoi iara se intinde dupa respectivele interese, aruncandu-mi cate o privire.

DEJA?

5 comentarii:

Lala spunea...

Dap, deja :)
Stie baiatul cum sa obtina ce vrea :))))

Zicolorata spunea...

Te miri?? Eu nu. Al tau e finut, al meu e un golan profitor deja de vreo doua luni cu chestii din astea si cu ma-ma in cioc.

Dar ca nu cumva sa te ingrijorezi, am si eu un pitic ca in afara de ma-ma, apa, da si deja clasicul titi nu mai spune altceva si ma intreb, in afara de bebeuseasca, oare e totul in ordine? Sau vine Lala si ma cearta?

Lala spunea...

La vorbit nu va cert ca am si eu "pitici" o tona :)
Dar la mine vin din cauza de frate precoc si comparatii nepotrivite .

paralelipipedic spunea...

a propos de piticii de la mansarda, la mine incepe sa fie tropaiala mare.

am impresia ca regreseaza, si de fapt asta ma ingrijoreaza. Ca nu le stie a le spune, o sa vina si vremea asta. da' ca nu mai face/zice ce zicea odata, si nu pt. ca le-a inlocuit cu altele, ma cam roade.

de ex. azi la plimbare nu stiam ce vrea copilul in carucior, bazaia si se intindea si se 'vocaliza' la greu. ei bine, ii cazuse cozorocul la caciulita prea pe frunte si nu mai vedea tot. parea neajutorat, el care nu statea mult pe ganduri si din 2 trageri mai cu elan isi scotea de pe cap orice caciulita. parca se bebeluseaza din nou.

ma bucur macar ca am observat trebile astea de ceva vreme, ca abia joi am facut si noi ROR-ul, si asa macar nu am piticu' ala MAAAARE.

Lala spunea...

Doculet sunt perioade normale de regres mai ales dupa o mare achizitie.
Domn' inginer daca e ca fi-miu s-a concentrat pe mers si a uitat lingvistica . Acum ca stapaneste mersul se va concentra pe alte chestii.
Si pe mine m-a frapat asta la Andrei deoarece cu Bogdan nu am avut suisuri si coborasuri. El a fost doar ascendent.
Dar m-a lamurit pediatru ca-i ok.

Asta nu inseamna ca au plecat piticii...noh...ei stau acolo si populeaza zona :(