si prezinta multe, multe aspecte....

luni, 5 ianuarie 2009

deci, de ce blog?

am descoperit cu stupoare ca pe toata perioada sarbatorilor, cat am fost cu totii in vacanta, inclusiv iubitul meu cel workaholic, n-am avut nevoie nici macar sa mai deschid calculatorul, d-apai sa intru pe net, blog si alte alea. l-am deschis o data pentru ca trebuia sa termin de tradus /verificat un document, am mai citit ce face gasca si in rest nu mi-a trebuit. si nu e ca n-as fi avut timp, ca de craciun eu am facut doar turta dulce (cu o saptamana inainte) si paine (fix in 25). deci nu m-a dat harnicia afara din casa. si sa mai zici ca treaba cu blogul nu e compensare pe ici pe colo, prin partile mai esentiale...

asa, si ca sa revin la motivatia initiala, mai scriu niste chestii pana nu le uit. cine nu e interesat, poate sari cu gratie peste.

primii dinti: sfarsit de august, ziua precisa imi scapa. primii doi de jos, din scurt
primii pasi: de sf mihail si gavril (eram la mama si trebuia sa plecam la o aniversare si a inceput sa faca ture masa-canapea si apoi masa-eu. 2-3 pasi)
dat drumul la mers: sf andrei, veneam de la aniversarea lui, a stat langa canapea dupa care a pornit-o pana in mijlocul camerei, a virat stanga si s-a dus la jucariile lui.
acum, de anul nou i-a iesit si cel de-al 8-lea dinte. aia 4 de sus au iesit toti odata un pic mai devreme, n-as putea spune cand, da' stiu ca am scris pe blog despre asta(later edit: cred pe la mijlocul lui noiembrie au iesit, postarea despre asta e pe 4 nov)

a, si tat-su e TO-PIT. fac zilele trecute ei doi baie (adica tata baie lu' cupilu') si asta micu' ta-ta-ta-ta si apoi ba-ie-ba-ie si apoi baie-tata baie-tata (dupa cum i se spunea: 'faci baie cu tata'). deci e un geniu, inca usor de inteles.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Data fixa pt a nu fi uitata: nepotul tau cel mare stie, de ieri, sa numere singur pana la 100 :).

paralelipipedic spunea...

moaaaama! felicitari! am tras dunga pe raboj! a ramas inscrisa pentru posteritate!
te rog sa-i transmiti ca matusa si verisorul il felicita!

nu-mi vine sa cred... cum n-o sa uit cum mi-a CAPTURAT nebunul cu o diagonala pe toata tabla. asta acum 3 saptamani (sa ramana tot pentru posteritate)