si prezinta multe, multe aspecte....

miercuri, 14 ianuarie 2009

baiatu' lu' tata

eu in curand voi face plangere oficiala la asociatia romana de psihanaliza, la societatea romana de psihanaliza, la asociatia europeana de psihanaliza s.a.m.d.

pai cum ramane cu complexul Electrei (Oedip fara putza adica)?? nu sunt baietii mamosi? nu stau de fusta mamei? (nu ca mi-as dori cupilu' de fusta mea, parca nu cadreaza. de altfel nu prea port fuste)

sta cu tanti peste zi de la 12 (pana atunci MC e mami) si se dragalesc, se joaca, se face seara.
vine mama acasa. ha-ha-haaaaa mhhh-mhhh vrea la mama. iese din living pe hol, pana sa ajunga la mine s-a pierdut pe traseu, ia uite chinchilla ce dragute sunt, ia uite un ziar, a, si mama, ce ghete faine areeeee.
vine tata acasa: ha-haaa-haaaa ta-ta-ta-ta-ta dat din picioare, criza, ta-ta-ta, se agata sa-l ia in brate, sa stea cu el. dispare tata sa se schimbe, cupilu' e la usa si-l pandeste pana se intoarce.
deci cum era cu Electra aia?

azi, culmea, la mine in brate, zice tanti: hai la Nori! si gata, intinde bratele sa plece la ea. facem si invers. ete canci! nu, imi rade si se joaca, da-n brate la mine nu vine. evit sa trag concluzii.

tat-su e acum plecat, e deja a doua noapte fara el. aseara mi-am adus aminte cum era sa ai bebelus. l-am pus in patut sa doarma, a inceput balul, si dupa 2 serii a cate 10 elefanti copilul tot nu dormea. ta-ta-ta-ta. nu e tata, e in delegatie, dormi linistit, esti in siguranta, tati te iubeste, mami te iubeste, poti sa dormi. se linistise, il pun in patut, dupa 5 minute zbierete, ochii in lacrimi, a adormit suspinand la mami in brate. ca un bb mic.

seara asta a fost ca de obicei, acuma doarme, sper sa-l tina.
unde esti, tati, ca te cere copilul?? si eu il injur pe Freud !!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Monica, eu cand era Maria de cateva luni nu vroiam sa las bunicile sa o tina in brate ca nu cumva sa le iubeasca pe ele mai mult ca pe mine. Nu mi-ar place deloc sa fie tati pe primul loc. Cred ca e o dovada de egoism, dar tare mult imi place cand taica-su pleaca si n-are nici o treaba, iar cand plec eu undeva plange de mama focului. Cred ca imi trebuie niste sedinte de consiliere, nu?

paralelipipedic spunea...

Mirela, iti dai seama ca luate la puricat, nici una dintre situatiile noastre nu este parfum de iasomie.

intr-adevar, e nevoia noastra ca astia mici sa aiba nevoie de noi.
balul mare incepe mai incolo, acum sunt prea mici si nu le dauneaza asta.

dar din motivele mai sus mentionate au soacrele asa proasta reputatie.

Lala spunea...

La multi ani fericiti domnu' inginer, baiatu' lu' tata !

Moni eu am avut/ am ambele variante :)
Bogdan mic, asa ca Serban si chiar mai mititel era topit dupa taica-su , facea fix cum spui tu . Mai mult el era "tati" , primul lui cuvant spus si pe un ton din ala de ingeras iar eu eram MAMA spus exact asa : apasat, cu un ton din ala " n-ai venit inca, n-ai raspuns la apel ?! " doar cand avea nevoie de subsemnata.
I-a trecut pe la un an jumatate :)
Dar si acum taica-su e partenerul de nazbatii, prietenul lui cel mai bun, ala de-i face toate poftele iar eu sunt cea cu regulile si responsabilitatile.
Andrei e mai mamos ( inca) poate si unde am stat acasa cu el, sau asa e el mai lipicios, nu stiu. Cert este ca momentan desi nu e chiar lipit de fusta mea ...ca nu port...eu sunt number one.
Nu pot spune ca ma dau in vant , ca mi-ar face bine o pauza asa incat il tot redirectionez catre consort :)

Elle spunea...

La multi ani don' inginer sau poet! Sa fii sanatos, frumusete mica, sa fii fericit si sa ai parte de tot binele din lume!!

sa stii ca si eva ma tradeaza cand vine ta-su acasa .. e numai printre picioarele lui si se agata de pantalonii lui s-o ia in brate. daca e la mien in brate si ii zice ta-su hai la tati .. mai ca nu se arunca din bratele mele ..