si prezinta multe, multe aspecte....

luni, 18 mai 2009

bride parade -mireasa one more time

uite ca joi seara (14 mai) am aflat ca parada mireselor o sa fie duminica 17, adica as putea participa, fiind capitalista weekendul asta. 

am scos de la popreala rochiile de mireasa, le-am probat ca mi se facuse dor de ele, am luat-o pe cea cu scoici si pamblicute, am calcat-o, am lasat instructiuni precise sa fie adusa in siguranta si insotita de tenisii de rigoare si salul alb si duminica dimineata am incalecat pe o sa si fuga-fuga la Bride Parade. uite aici ce a fost: www.brideparade.ro 

m-am cuplat cu o miresica plina de viata si chef si am mers inaintea fanfarei, dansand pe calea victoriei. soare, lume, veselie, m-am bronzat cu decolteu (doamne, ce bine ca am avut salul pe umeri!!)

poze n-am, sotu' mi-a dat teapa (imbracata in rochie de mireasa, how cliche)  si n-a mai venit cu cupilu' , dupa cum era planul. n-a mai venit deloc. va dati seama ca o sa se lase cu shotgun wedding.
daca cineva are poze cu mine, ofer recunostinta la schimb.

5 comentarii:

ereena spunea...

nu am poze ,dar te-am vazut pe situl oficial bride parade. imi imaginez ca a fost grozav.cat despre sot, mai da-i o sansa :-)

paralelipipedic spunea...

ereena, o sa fie shot-gun wedding, adica el cu mine in rochia de mireasa si in stanga si drepta cate o pusca. mai spune nu, daca poti...

o sa se lase cu gratar aniversar, sa ma imbrac din nou in rochie, ca vad ca tare imi place...

Cristina spunea...

asaaaaaa
eu sunt miresica aia
;)
vrei poze? ca tare ne-am simtit bine... ID-ul meu e mariacristinaoprea pe mess. Te astept si te pup cu drag!

mirela spunea...

Am vazut si eu poze pe site. Esti superba!

Miutza spunea...

ai fost la inaltime! la gratar cum a fost? :)