si prezinta multe, multe aspecte....

miercuri, 4 noiembrie 2009

eu una m-am saturat

mi-e sila de ce vad cand deschid televizorul. mi-e greata de disputele intre partide. mi-e lehamite de aberatiile evidente, pe care nimeni nu pune asa cum trebuie degetul.

am asa un feeling de tara arde si baba se piaptana. care baba nu doar se piaptana, ci isi indreapta parul, se machiaza cu fon de ten, pudra si blush, tus la ochi, rimel pe gene intoarse, unghii aplicate, la buze contur, ruj si gloss.

sunt la doi pasi de revolta, si tot caut pe cineva care sa o exprime.

circula un mail despre nu se mai poate si ar trebui sa spui GATA. spun GATA cui? cum?

o sa trebuiasca sa aleg, daca ma voi convinge sa aleg, si am sentimentul ca trebuie sa aleg intre carcalaci, paianjeni sau purici. ia zi, cu care ai mai dormi 5 ani???

in schimb am dat zilele trecute de un candidat, complet atipic pentru peisajul nostru politic. asta pentru ca vine din zona societatii civile. porbabil de acolo i se trage discursul de bun-simt si perspectiva de 'analiza din afara'.

poate nu anul asta, poate alta data va veni vremea cand va avea cu adevarat o sansa. nu ma pot opri sa nu sper. oricum, mi-as dori sa traiesc in tara de atunci.

Un comentariu:

Rami spunea...

Eu am convingerea asta: Daca prin absurd ar exista cineva care vrea cu adevarat sa fie cinsitit, sa faca totul doar pentru binele tarii, care chiar vrea sa faca ceva pentru tara asta nu ar putea pentru ca nu ar fi lasat de mafia de la noi.Presedintii sunt doar niste marionete care danseaza cum li se canta.
De aceea nu merg la vot.