si prezinta multe, multe aspecte....

marți, 20 octombrie 2009

aici si acum

sau cum ar spune americanul: take the time to smell the roses.

azi mergeam aiurea cu masina prin mamaia, copilul adormise in scaunul de masina si m-am gandit sa-i mai dau un pic de somn, si m-am bucurat de un amurg linistit de toamna frumoasa, ruland incet in masina mea, ascultand stirile la BBC, admirand lacul verde si apusul violet, in starea de admiratie pe care o am de cand ma stiu pentru momentul acela al zilei, cand simt ca lumea merge catre linistea de acasa, prin amintirea zilelor cand eram mica si ne adunam cu totii in bucataria apartamentului din Mangalia, la adapost de noaptea ce venea.

o dulce nostalgie traita in prezent, anuland-o pe oricare alta viitoare. bucuria de a fi aici si acum, prezenta la toate lucrurile din jur, prezenta din plin la vremurile fericite si implinite ale vietii mele.

2 comentarii:

Cristina spunea...

e tare bine cand poti rupe un moment dintr-asta, tu cu gandurile tale si o seara frumoasa... pupam cupilu'

Unknown spunea...

Am vrea ca toti copiii sa aiba o copilarie fericita si sa ramana cu amintiri de pret :) In acest sens, noi am incercat sa intindem o mana de ajutor unor copii talentati, asa ca am lansat campania Cards of Joy. Vrem sa trimitem zece copii care iubesc pictura, dar lipsiti de posibilitati financiare pentru a-si cultiva talentul, intr-o tabara de creatie. Cum pot fi ajutati: tot ce trebuie sa faceti este o mica fapta buna, pe care apoi sa o descrieti pe http://cardsofjoy.heidi-chocolate.com/ . Astfel, la 250 de gesturi frumoase inscrise pe site, un copil va pleca in tabara.

Speram sa gasiti un pic de timp sa descrieti o fapta buna pe site, ca sa putem face o bucurie copiilor! Va puteti incuraja si prietenii sa continue lantul de fapte bune inceput de dvs, transmitandu-le codul unic primit.