si prezinta multe, multe aspecte....

vineri, 5 decembrie 2008

prea mare sa incapa in ghete

in seara asta vine primul mos al sarbatorilor.

sa vie la aia de-l asteapta.
cupilu' acum habar n-are de niciunele, adica mos nicolae, mos craciun, chiar ma gandesc cum o sa traga de tot bradul in bucuria sarbatorilor...

a fost ziua lui de nume (ca i-am pus si Andrei sa aiba si el un sfant) si uite asa ne-am facut cu o perioada plina de cadouri: de 30 nov, 6 dec, 25 dec, si apoi si ziua lui in ianuarie.
asa ca anul asta am luat o pauza, ca e primul si inca nu stie, poate mai scapam ieftin la anu', dar dup-aia o sa ne iasa sarbatorile pe nas, ma intreb cum o sa se simta copilul cand in ianuarie brusc inceteaza ocaziile si cadourile?
eu in locul lui as pune botul clar!!

ei acuma sa nu va ganditi ca l-am lasat chiar fara cadou, i-am luat o minge de rugbi moale si buna de muscat si aruncat cat colo cu 4,20 ron. pe care i-am si dat-o azi-dimineata, bucurie mare-mare, rasete cu chiote. ieftin, monser!

2 comentarii:

Mama Iuliei spunea...

Ma bucur ca tzi'a facut Mosh N bucurie cu mingiutza dom'le inginer!

Ceska777 spunea...

De cele mai multe ori chiar nu e nevoie de cadouri scumpe care sa bucure inima unui copil, perfect de acord! Sa vedem daca se confirma si in anii viitori fiindca o consola noua Nintendo sau un Wii sau un Xbox nu sunt chiar de doi lei.